Ajatus lumesta

Runoilija tinke68

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus

kuin tuore lumi
joka satoi juuri ikkunan alle

pehmoinen untuva peitto
hauras niin haavoittuva

aamu saattaa poistaa
ilta jo sulattaa

saattaahan tuo kestää
onhan ikiroutaakin

voisinhan minäkin olla sen arvoinen

.

Selite: 
Niin se vain tuokin lumi täyttyy kolata aamulla...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot