Muistot niin makeat

Runoilija tinke68

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin minä olen

olen kuin ennenkin

katselen

sinua

kuuntelen suhisevaa

kehräystäsi

antaisin enemmänkin

jos vain olisit

kaikkien niiden tähtien alla

jotka tuikkivat silmissäsi

silloin

oli pimeää

vain kuu

oli yllämme

kosteus oli allamme

sisälläsi

sammal oli yhä

pehmeää

unta tämä vain

kunhan kirjoitan

ja nukahdan

jälleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot