Ei tarkoittaa yhtä kuin ei.

Runoilija hehkuvaa elämää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämän öisen huoneen pimeydessä,
sanojesi helinä, ympäröi minut
säröilee vieläkin, sydämeni seinillä

Väsynyt niin, että sattuu,
mutta uni on
kai pois luotani mukanasi vaipunut

Tätä kirjoittaessa tulee mieleen,
että miksi helvetissä,
minä tällaistakin kirjoitan
Ei minusta tältä oikeasti tunnu,
Vai, tuntuuko?

Öisinä tunteina,
sinun monet painostavat kosketuksesi mieleni varjoina
hivuttautumisesi muistot,
kuvottavat
Mutta olihan niitä enemmän,
kuitenkin niitä hetkiä ja kosketuksia,
joita kauneimpina maailmassa pidin silloin,
minäkin

Mutta miksi,
ne piti mustata niin kovin väkivalloin?
Enkä minä nyt, puhu nyrkkisi jäljistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot