Eikö kukaan

Runoilija EDEA75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 20:22

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.5.1975

Elämän ruletissa pistin kaikki peliin kerran jos toisenkin, välillä voitin toisinaan hävisin, loppujen lopuksi mietin mitä elämässä oikein pelkäsin...
 

Eikö kukaan vois
viedä tän kipeän ikävän pois?
Eikö kukaan vois
pyyhkiä nää kyyneleet pois?
Eikö kukaan vois
viedä minut täältä pois?
En kestä ikävää!
En kestä kyyneleitä!
En kestä olla täällä ilman sinua!

Selite: 
24.1.2007 Miksi ei voi ikävä hellittää?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kauniisti kirjoitat. Niin ja hyvää syntymäpäivää:)

Tulee mieleeni se että,
vahvoille annetaan.

Kyyneleet kun sanotaan olevan sielun peili,
ja kuka ei haluaisi välillä kirkastaa näkymää.

Riipaisevan realistista "huutoa" - sisältä.

kaihoisa teksti kaikin puolin.

 

Käyttäjän kaikki runot