Uuden äärellä

Runoilija Noelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 10.3.2020 14:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.12.1982

Elämän kovettama runotyttö, joka hetkittäin antaa itselleen luvan myöntää heikkoutensa. Sanataiteen avuin on monet surut ja epätoivoiset tunteet vapautettu sisimmästä. Hyvä niin. :)
Kaunein kiitos ja syvin kumarrus kaikille, jotka vaivautuvat lukemaan ja arvostelemaan tuotoksiani. Palautetta on aina mukava saada! :)
 

Uuden äärellä
kuolevan puun katveessa
Sormilla hivelen seinien pintaa

Niin paljon nähneet,
niin paljon kuulleet

Menneen elämän tarina
kirjan viimeisen sivun
viimeinen lause

Kaunokirjaimin
Sen pituinen se

Uuden tarinan äärellä
vielä puhtaan valkoiseen
tyhjälle sivulle muodostuu alku

Kaunokirjaimin
Olipa kerran

Seinillä kaikuvat äänet
menneen,nykyisen ja tulevan
niitä ei kukaan voi vaientaa

Ne on muistoja
sydänten kaikuja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tunnelma tässä.

Kaunis ja koskettava runo.

Hyvin kaunis myös koskettava runo. Kiitos runostasi!

Makoisa runo. Hieno, oikein hieno. Luulen pitäväni tavastasi kirjoittaa, jatkan lukemista siis. Jes. Kiitos.
Ainiin. Onnea myös.

Hieno ja rehellinen. 
 

Käyttäjän kaikki runot