Paha olo asuu sisimmässä

Runoilija Noelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008
Viimeksi paikalla: 10.3.2020 14:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.12.1982

Elämän kovettama runotyttö, joka hetkittäin antaa itselleen luvan myöntää heikkoutensa. Sanataiteen avuin on monet surut ja epätoivoiset tunteet vapautettu sisimmästä. Hyvä niin. :)
Kaunein kiitos ja syvin kumarrus kaikille, jotka vaivautuvat lukemaan ja arvostelemaan tuotoksiani. Palautetta on aina mukava saada! :)
 

Huokauksia huulilla
ääneti
ettei kukaan kuulisi
näkisi
tietäisi
Mitä kannat sisällä

ja miltä sinusta tuntuu
kun keuhkot on hengitetty loppuun

Hymy kasvoilla vain naamio
kuin suojaväri
Tiedäthän,
niin kuin jänikselläkin
Maisemaan on turvallista sulautua

Mutta se mikä näyttäytyy
ei ole todellista

paha olo asuu sisimmässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herranen aika, miten syvälle porautuu omaankin sisimpääni tämä runo !
Kokenut samaa, mutta en ole tainnut siitä näin koskettavalla tavalla kirjoittaa joten kiitos runoilijalle.

Tiedän tuon tunteen, varmaan moni muukin.
Jäin miettimään kuinka helppoa todellakin on kätkeä paha olo sisimpäänsä...
Oivallista ja koskettavaa.

Turvallinen suojaväri kätkee sisälleen monenlaista surua ja murhetta...

Tässä on suojaväri tuore ja uusi.

Aivan ihana runo. Kosketti.

 

Käyttäjän kaikki runot