Nimetön

Runoilija AlmareVane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 23.12.2017 15:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(c) Almarë Váne
 

Etsien mennyttä
vailla suuntavaistoa, tietoa sijainnista
Vaikea tähän päivään pysähtyä
ja nauttia
pitkästä, yhteisestä elosta
Historian toisenlaisen
jos olisimme kirjoittaneet
olisinko jo perillä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot