Aamu

Runoilija AlmareVane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 23.12.2017 15:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(c) Almarë Váne
 

kaikkein parhaimpia ovat aamut
jolloin kiire on vain kaukainen ajatus

silloin minä leijailen
salaisissa piilopaikoissani vierailen
ja suukkojani hiljaa hyväilen

voin vapauteen itseni runoilla

sillä

aamu on ikuisuus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Miellyttävä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot