Vapaus

Runoilija AlmareVane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 23.12.2017 15:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(c) Almarë Váne
 

koputtaa
joku kylkiluitani kolkuttaa

ulos pyrkii
niityille usvaisille juoksemaan

minä sille oven avasin
vapauden sydämelleni tarjosin

ja se palasi kuitenkin
kotiin luoksesi takaisin

sillä maailma oli
harhaa ja purppuraisia pilviä,
kylmiä talvitaivaita kaukaisia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno sisältö taidokkaasti kerrottuna.. Ei kai muuta voi enää vaatia?

Hieno :)
Tuli vapaa fiilis

Mahtava.

 

Käyttäjän kaikki runot