Loppu

Runoilija AlmareVane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 23.12.2017 15:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(c) Almarë Váne
 

Mitä on lopun takana?

Kultaisia onnenkartanoita,
vaaleanpunaisia pilvilinnoja hopealla maalattuja
tai mätäneviä ruumiita,
särkyneitä sydämiä palasina kivisillä labyrinttipoluilla

tyhjyys
tunnoton, kasvoton ikävä

Optimaalisin strategia vaikea tavoittaa
Onko meille enää mitään jäljellä
näissä huoneissa pienentyneissä?
Eilispäivien auringonpaisteista, kuutamohangista
voiko tulevaisutta edes rakentaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot