Nimetön

Runoilija Pelagia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yö kuuntelee,

uin sammakon liikkein.

Lammen pinta ei värähdä,

mieleni liikkeet järkyttävät minua.

Yö jää paikoilleen,

minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taidokas runo!

Läsnäoleva ja tyyni on runosi pinta.

Jätti oudon fiiliksen, positiivisen tosin. Mystinen.

Hieno runo, jossa arvoituksellisuutta ja tunnetta.

Jättää lukijalle varaa jatkaa liikettä. Hieno!

Todentava
vaikuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot