Kaiken alla

Runoilija Pelagia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin minä katselin kasvojasi Kristus.
Kärsit kerran ristillä.

Minä katselin rakkaita kasvojasi pyhäkössä.
Kipu ja kärsimys olivat osasi.

Niin minä katselin kasvojasi Kristus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa textiä!

koskettavaa

pidin

Pyhäkössä on harras tunnelma
ja siellä saa mietiskellä kiittäen,
olla hiljaa ja vain olla.

 

Käyttäjän kaikki runot