Console

Runoilija Minskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisessa hetkessä asuu Rakkaus...




Sydämeni lämmin kiitos sinulle,
kun viivähdit hetken runojeni parissa.
 

Vaikertava tuuli
navakkana
kiertää ympärillä
tuon verestävän,
voimakkaan leipäpuun.
Suojaa varrellaan
aarrettaan juurillaan.
Kultaisna hehkuvat
hedelmät,
auringon kypsettämät.

Ja savannille
minä huusin pelkoni,
tiivistin tuskani
tuhansiksi pisaroiksi,
kristallinkirkkaiksi,
salamanvalkeiksi
tulisäröiksi.
Ja savannille
minä lauloin,
punoin tunteeni
punaiseen nauhaan,
hehkuvanpunaiseksi
liekkivirraksi
sen viritin.

Aurinkoon
kurkottivat kädet,
nuo osaltaan
lehdistä riisutut
rujot varret.

Kiedo,
kahlitse minut
tuohon
punaiseen helminauhaan.
Yhdistä,
sido sielumme yhteen,
olethan kotini, Afrikkani.
Tomussa, valossa
vihreydessä, kadossa
alati olemme,
rakas Afrikkani.

Kaarnastani
haavaumat
vuotavat verta hedelmilleni.
Puhalla,
juo mahlaani voitokseni,
olethan Afrikkani.

Console,
olet aurinko ihollani,
toivoni vuorten takana.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Minskukka Console 19.5.2010 0 Runo
Minskukka Cera 19.5.2010 0 Runo
Minskukka Cello o`solo 19.5.2010 0 Runo
Minskukka Caramia 7.2.2009 7 Runo
Minskukka Cumbalele 18.5.2008 14 Runo
Minskukka Cumbaya 4.5.2008 70 Runo
Minskukka Hyvyys 24.2.2008 17 Runo
Minskukka Kirkossa 24.1.2008 5 Runo
Minskukka Tulevaan 20.1.2008 0 Runo
Minskukka Miete 20.1.2008 13 Runo