Tulevaan

Runoilija Minskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisessa hetkessä asuu Rakkaus...




Sydämeni lämmin kiitos sinulle,
kun viivähdit hetken runojeni parissa.
 

Linja-auton ikkunasta
hän näki utuharsonsa lävitse,
kuinka maisemat vaihtuivat
metsäosuudet,
peltovainiot,
kalliorinteet.
Kun tarkasti katsoi
violetinpunaiset maitohorsmat,
sinistäkin sinisemmät kissankellot,
sameanvalkoiset pietaryrtit
rintarinnan katosivat tienreunukseen.

Silmäkulmaan
arasti astunut kyynel,
suupieleen viivake,
mustaa istuinkaidetta puristi
valkearystyinen käsi.
"Mennyt menneeksi,
on vain tuleva",
hokivat vihreänruskeat silmät
alta tummien kulmien.

Vieruspenkillä
kiharatukkainen lapsi,
tyttökö lie,
villaviltin keskeltä
pilkottivat nukkuvat silmäterät.
Otsaviivoissa tulevaisuus,
nuoruuden aisteissa pinnalla
kadonnut menneisyys.

Rakkautta kohden vie tie.
Huoletonko, kuka senkin tietää.

Uskoa haluan kuitenkin,
Rakkaus on takana kaiken.
Kiidä siis ja elä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Minskukka Console 19.5.2010 0 Runo
Minskukka Cera 19.5.2010 0 Runo
Minskukka Cello o`solo 19.5.2010 0 Runo
Minskukka Caramia 7.2.2009 7 Runo
Minskukka Cumbalele 18.5.2008 14 Runo
Minskukka Cumbaya 4.5.2008 70 Runo
Minskukka Hyvyys 24.2.2008 17 Runo
Minskukka Kirkossa 24.1.2008 5 Runo
Minskukka Tulevaan 20.1.2008 0 Runo
Minskukka Miete 20.1.2008 13 Runo