PONTUS

Runoilija Pattarella

Tulit oveni taa
Astuit sisään
Toivotit hyvää huomenta
Haukahduksin
Kuulin sen niin
;Tervetuloa elämään
Annoit tassuasi
Vedit ylös kaivosta
Nostit ihmisten ilmoille
Vaikka oletkin musta
Voin nähdä sateenkaaren
Kaikki ne ilot
Jotka tullessasi toit
Hännänheilautuksellasi
Itkin tai nauroin
Sinä kuuntelit
Rakas, luotettava ystäväni
Et juorua, ainakaan sanoilla
Olemme vain
Ei tarvitse mistään välittää
Paitsi toisistamme
Ja ehkäpä ruoasta ja unesta
Elämän elinehdoista.
Ystäväni, en unohda sinua koskaan
Vaikka dementia iskisi
Sydämeni kyllä tulee muistamaan.

Selite: 
Koira-ystävästäni kirjoitettu.. Huono runo, mutta muutakaan en saanut aikaiseksi..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnustus karvaiselle ystävälle

Ei yhtään huono.. minusta on hyvä kun jotkut välittää noin paljon eläimistä..niihin voi luottaa. =)

Ihana runo koira ystävälle.

Pontus on tässä vieressäni ja on erittäin iloinen siitä ystävyyedestä joka teidän välillenne on syntynyt. Runo on Pontuksen mielestä erittäin hieno. Ja niin minunkin.

Runo kertoo hyvin siitä miten uskollisia ystäviä voi eläimet olla :)

Ihanasti kerrot Pontuksesta.Mutta eihän siitä voinu olla tykkäämäti :)
Ompa meillä ainakin yksi yhteinen tuttu.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut