JouluRauhaa

Runoilija Pattarella

Maailmalla joulurauhaa levittämässä
Enkeli, ilman rahaa, tähdenlennolla..

Täytyy suunnata katse unelmaan;
Joulurauhaa kaikille!
Tunnen valkean, pehmeän lumihiutaleen kasvoillani
Kuuma glögi lasissa on mielessäni
Hymyillen tavoittelen hyasintin tuoksuista iloista tunnelmaa
Piparin tuoksuisessa keittiössä
rusinasoppaa ja riisipuuroa lautasella

Ripustan herkulliset enkeli-suklaakonvehdit
tuuheaan kuuseen
ja muistan
Hän on syntynyt kaukaisuuden yli..

Selite: 
Vähän ehkä turhan aikaista laittaa tämä tänne..(??)..mutta kyllä se joulukin sieltä kuitenkin kohta tulee..=)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan Ihana suklaakonvehdin makuinen jouluruno !

Laitan talteen suosikkeihini joulua varten...

Ei yhtään liian aikaisin, jos ajattelee mitä kaikkea kaupat jo on tulvillaan.... Eikä muutenkaan. On hyvä pysähtyä jo nyt todellisen joulun sanoman puhuttelemana. Ja se on hienoa, että runo on taas pulpahtanut esille! Runo, jossa olet saanut esille joulun tunnun ja kaiken ulkonaisen takaa löytyy se oikea joulun sanoma,

Ihana joulutunnelma tuli kun tätä luki. Hyvää joulun odotusta sullekin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut