Täydellinen Taideteos

Runoilija Werewolf

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.5.2017 3:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.9.1990

Pöytälaatikkorunoilijasta bittirunoilijan kautta aikuisen elämään henkisesti vielä liian nuorena. -Alistaireen S.
 

Kynä koskettaa paperia.
Lähtee vetämään kaarta.
Ensin kohti paperin keskustaa,
Sen jälkeen reunoja
Se päättyy.
Kynä irtoaa paperista.
Sitten terävä lyijy laskeutuu taas.
Ja toistaa kuvion peilikuvana.
Siinä on vartalo.
Kynä hahmottaa varovasti hahmolle rinnat.
pyöreät ja täyteläiset.

Taiteilija nostaa äkkiä katseensa peiliin.
Mittailee mielessään kroppaa.

Kauniit olkapäät ilmestyvät kynästä.
ja reidet pitenevät.
Käsivärret liukuvat kohti naiseutta.
Peittämään kukkaa
Kukalla.
Nyt Kynä irtoaa taas pidemmäksi aikaa.
Paperiin kiinnittyy iso valkoinen neliö.
Kumi poistaa muutaman ylimääräisen viivan.
Tuulahdus poistaa suurimman osan puruista.
Taasen lyijy jättää jälkeensä sääret, jalkapöydät.
Varpaat.
Täydelliset jalat.
Piirtoväline liikkuu kuvan yläpuolella.
Muutaman kerran tekee ilmassa kaarevan liikkeen.
Sitten se muotoilee paperille kaulan ja pään.
Hahmottaa siihen täydellisen hymyilevän suun.
Pienen varjostuksen nenäksi.

Hän piirtää pitkät kiehkuraiset hiukset,
täydelliset.
Kynä pysähtyy pitkäksi aikaa.
Miettimään silmiä.
Sitten kaksi lyhyttä kaarevaa viivaa.
Pallot niiden alapuolelle.
ja hetken työstön jälkeen.
Täydellisyys on täydellistä.

Varjostukset tuovat naisen paperissa esiin.
Taiteilija katsahtaa hymyillen peiliin edessään.
Kyllä. Täydellinen nainen.
Täydellinen niinkuin jokainen meistä.

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan visuaalinen, varsinkin kun ei itse osaa piirtää kuin tikku-ukkoja mallista.. Hieno!=)

 

Käyttäjän kaikki runot