Jos maalaisin kaipaukseni

Runoilija Seiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2004
Viimeksi paikalla: 30.10.2016 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinisilmäinen
 

olisiko se punaista
kuin rakkaus
vai keltaista
kuin auringonpaiste

tulisiko siitä oranssia onnellisuutta

jos sivelisin
uskalluksen sinistä
ja hiukan toivon keltaista

saisinko vihreätä elämäntahtoa

sinun kanssasi
punertava intohimo
sekoittuen seesteiseen sineen

vie meidät purppuraiseen auringonlaskuun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot