Sydämen ulkoilutus

Runoilija Seiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2004
Viimeksi paikalla: 30.10.2016 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinisilmäinen
 

Heräsin
et ole vierelläni...
siispä kävelytän koiraa

söin aamiaista
ja odotan viestiäsi...
kävelytänkin sitten koiraa

siivoilin
ikävissäni varron soittoasi...
siispä kävelytän taas koiraa

makaan sohvalla
kaipaan ja kaihoilen...
mutta en jaksa enää kävelylle

jalkani ovat puhki
lihakseni ovat väsyneet
ajatellessani vain sinua

sydämeni pakahtuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sano sille tyypille että olet olemessa. Uskoisin että hänkin kaipaa sinua. Runossa henkii pieni pettymys.

 

Käyttäjän kaikki runot