Malja

Runoilija surun sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:49

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vajaita ihmisiä ei ole. On vain ihmisiä jotka täyttävät vajaat. m
 
 
 
On olemassa miinusmiehiä
ja plussamiehiä.
 
Miinusmiehet omistavat
koko ravintolan mielestään
ja vähän naapurikiinteistöäkin
pikkujouluissa.
 
Plussamiehet 
hakevat tanssiin naista
hänellä on kiinnostavat silmät
ja elämän tuomat hymykuopat.
 
Miinusmiehet tietävät
Ardbeg-viski luo statusta
elämässä onnistuneiden juoma
Nallekin naukkailee sitä.
 
Plussamiehet
juovat muutaman oluen
katselevat kaunista naista
kuinka kiihoittavasti hän tanssiikaan.
 
Miinusmiehen nielaisee taksi
paljon jälkeen yritysten
plussamies nukkuu vieressäni
maljani on täynnä hänelle.
 
                                                  .m

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin osuvasti todettu, hyvää uutta vuosikymmentä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot