Mitä sinä tiedät

Runoilija surun sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:49

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vajaita ihmisiä ei ole. On vain ihmisiä jotka täyttävät vajaat. m
 

 
Mitä sinä tiedät
ihmisen surusta
hänen joka kantaa
pientä arkkua
tyhjässä sylissään.
Mitä tiedät
kirjeistä
ihon alla hakee kuolema
omaansa.
Tiedätkö miten usko
ei jaksaisi kantaa
nöyrtyy kuitenkin
jaksamaan.
Mikä olen
Jumalalleni sanomaan
”se on väärin”.
Olenhan vain
tuuli joka tulee, menee
tietämättä miksi.
Katoava varjo auringossa
tomua maan.
 
                                      .m

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kaunis runo antoi minulle lohtua, kiitos. Isäni nukkui pois viikko sitten. 
Niin. Elämämme on jokaisella omanlaisensa.Aika on lähteä sinne suureen tuntemattomaan päivänä jolloin elämän maljamme on maanpäällä tyhjäksi juotu. Uskon kuitenkin että siellä jossain "uusi" malja on ikuisesti ylitsevuotavainen niinkui Sanassa sanotaan. Kiitän kommentistasi ja toivon voimia näinä raskaina aikoina sinulle. m
Sydäntä raastavaa kerrontaa, etenkin tähän "tautiseen" aikaan. 
Emme voi itse valita elämämme vaiheita iloja ja suruja. Toisille surun taakka tuntuu joskus käsittämättömän suurelta niiden pienten ilojen rinnalla.Kiitän kommentistasi. m
Koskettavaa ja raastavaa on kerronta
Pieni ihminen ei voi valita omaa elämänpolkuaan. Kiitän sinua kommentistasi. m
 

Käyttäjän kaikki runot