Henry Westons

Runoilija surun sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:49

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vajaita ihmisiä ei ole. On vain ihmisiä jotka täyttävät vajaat. m
 

Henry.
Olet minulle myöhäisen illan
toivottu vieras
pyörittelen kielelläni
sinun makuasi
nuolen huulilta pisaroita
sinä lahjoitit ne minulle
himoni sinuun saa sykkeeni
nousemaan
olisinpa tuntenut sinut
paljon aikaisemmin
niin monta
turhaa olisi jäänyt.
 
               -sinun Cidertyttösi-
 
 
                                        .m

 
 

Selite: 
Niin.. "Henry W. On siis aikalailla nannaa juomaa.. tosin cideriksi vahvaa kuka mistäkin pitää. m
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina oppii jotakin uutta, siidereistäkin <3 
Niin.. ja "me runoilijat" saatamma tehdä pienen runosen vaikkapa "iltasiideristä".. Kiitos Star. m
 

Käyttäjän kaikki runot