Meitä vastaan rikkoneet

Runoilija surun sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:49

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vajaita ihmisiä ei ole. On vain ihmisiä jotka täyttävät vajaat. m
 

 
 Oli Sana
”Isä anna heille anteeksi
he eivät tiedä
mitä tekevät”
-
Tiesit mitä teit
paratiisin käärme
asuu sydämessäsi
musta on sielusi
valheita ja petosta täynnä.
Sinua minä rakastin
sinua jonka suusta
valuivat saatanan säkeet.
-
Isä
Anna hänelle anteeksi
luo hänelle uusi puhdas sydän
siellä loistaa
armosi valo.
Sinun sanasi ja rakkautesi
voittaa pahan
kaikkina elämämme päivinä.
-
En pyytänyt mitään
Jumalani
hänet minulle annoit.
Sellaiselle joka ei tunne Sanaa
pahuus asuu hänessä
Jumalani uskoaniko koettelit
murtaessasi mieleni.
-
Enhän paljoa pyytänytkään
sain enemmän
sain taidon antaa anteeksi
luottaa kaikessa
elämäni murheissa ja pettymyksissä
Sinuun .
Vaikka askeleeni ovatkin raskaat
sydämessäni asuu
toivo.
                                               .m
 
 
Selite: 
Joskus elämässämme tulee kaikille sellainen "pysähtymisen hetki". Todellisuus on totta muu vain unelmaa. m
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivoa todellakin täytyy olla, niin jaksaa elää <3 
Niin- Elämää pitää elää vaikka se onkin joskus äärimmäisen raskasta. m
 

Käyttäjän kaikki runot