Se rahvaanomaisempi partaveitsi

Runoilija proffa

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.11.2003
Viimeksi paikalla: 10.3.2024 10:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus ei jalosta.
 
 

Kera skumpan
pompin pirteen humpan,
myötä viinin
poloneesin fiinin.

Mutta votkan
vuoksi kanssa kotkan
valssin hoipun,
kun kynsissään roikun.

Jahka nortin
vedän luona portin,
perään Henkan
sitten letkajenkan
kunnes polkkaa
orkalta se solkkaa.

Tähän topin,
koska haluun popin,
hetkeks pistän.

Huurteisen kilistän.

Kas, soi Get Ooon!
Kaadan Bertan ketoon.

Selite: 
Tämä tarina on tosi peräinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Reipas nautintoaineiden poloneesi!

Tässäpä runo, jonka huumori heikompia ihan hirvittää ;)

Hupaisa ja hyvin nimensä lunastava rytmikäs riimiruno

Hyvä rytmiltään ja soinnutkin soi

Hieno on rytmikäs tarinarunosi!

Siinä on ollut menoa ja meininkiä.
Kaikki tanssilajit sujuu sitten
parkettien partaveitseltä,
vaikka on hieman promilleja veressä
- tai ehkä juuri siksi vetreet nivelet
ja liikkuvat lanteet. : ))

Joo, kiitos, mä nyt kyllä repesin totaaliseen nauruun tästä :D
Tosi tai ei, niin runohan on joka tapauksessa
vallan mainio.

Hauska helppolukuinen runo. Pidän.

Hauska hyvin rimmaava runosi hymyilyttää
Hauska!

Todella piristi minua juuri tänään.

Kiitos!

Ja kun vielä kerrot olevan tosiperäinen :)
tämähän soljuu kuin räppi joten lienee perusteltua vaihtaa runonikiksi joku Da Pro tai vastaava...;))
tokset...tokset!

Get on baby, get on. Kiitos hymyilyttävästä runosta  :)

 

Käyttäjän kaikki runot