Ento

Runoilija proffa

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.11.2003
Viimeksi paikalla: 10.3.2024 10:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus ei jalosta.
 
 
Vaikeaa kuulla
linnun hiljaa lentäneen,
löytää tunteita, sanoja.

Me vaiti tänne jäimme,
veljet, siskot,
syksyyn keskellä kevättä,
mykiksi mykkien keskeen.

Toivon, soikoon laulusi,
hennon pajulinnun,
satakielten, pääskysten kanssa
kauniimmissa tarhoissa.

Ja kesän tultua mekin -
kun päivä ei enää pimene -
sävelesi saamme kuulla,
lopulta lauluusi liittyä.

Kyyneleet ravistella siivistämme
sateenkaareksi huomisen valossa.
Selite: 
(Alkup. 25.04.2006 pohjalta mukautettu 15.10.2021)
cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot