Rauhaton

Runoilija gubloid

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.9.2015
Viimeksi paikalla: 13.6.2021 23:56

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1990

 
kaupunki on tyhjä
vain yhdet askeleet rahisevat katua vasten
yllä mustaksi maalattu taivas
täynnään välkehtiviä silmiä

hengitys höyrystyy katulamppujen alla
iholla väreilee lupaus talvesta
korvissa laulaa öinen tuuli

silti rinnassa painaa avaamaton solmu
etäpesäkkeitä syytävä syöpä
huuto, joka ei anna unohtaa
eikä tänäkään yönä suo rauhaa
Selite: 
Kun edes kauneimmalla hetkellä ei pysty unohtamaan surua ja ahdistusta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hienon tunnelman olet luonut pidin todella paljon
Koskettavaa, tunnelmallista kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot