Kotimatka

Runoilija gubloid

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.9.2015
Viimeksi paikalla: 13.6.2021 23:56

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1990

 
pikkuiset jalat
valkoisessa hiekassa
levinneet jäljet

tummat pisarat
paidan rintamuksella
tahraiset huulet

horisontissa
sinisenä värisee
vaahtoaallokko

suolainen tuuli
polttaa huulten haavoja
kuivaa kyyneleet

polvilleen hiekkaan
sortuu väsynyt lapsi
hän on perillä
Selite: 
Viimeaikaiset tapahtumat ja Khaled Hosseinin Leijapoika ovat pyörineet päässä. Ne piti saada sylkeä ulos.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis.
Kaunis, hyvin koskettava. Ajankohtainen. Tunteet nostattava.
Kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot