TAIVAAN TULET

Runoilija ratwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2003
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 14:53

Asuinpaikka: Hanko
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

SEKAISIN :D
 

Missä asuu ystävyyden ydin

sinun hiljainen lupauksesi

Minä valvon ja katson
tätä taivasta
jonka loimme
yhdessä

Missä sinä olet

missä se sama tuulenvire
jonka tunsimme

Odotan

Sinä et siltikään tule

Vain minä ja taivas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuulten tiet arvaamattomat.

Puhuttelevan Hieno runosi.

ihmeellisyyden tunnetta

pidin todella paljon

Kuin suomal.filmisarjasta joka päätettiin lopettaa vaikka oli niin suosittu kuin pidetty että vieläkö päästään taivaan tulille runosi myötä.

 

Käyttäjän kaikki runot