MUSIIKKIA

Runoilija ratwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2003
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 14:53

Asuinpaikka: Hanko
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

SEKAISIN :D
 

Pidä tämä hetki

päivistä vuosiin

Sydämessäsi.

Paina sen jälki mielensopukoihin

silitä sen reunoja

kuuntele sen sanomaa

maista sitä uudestaan

tunne yhteinen tuoksu

ihollamme

Tee meistä musiikkia

joka jää

Soimaan

Soimaan

Soimaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot