Surukaivoon

Runoilija kihnio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tiesit:
ei elämä kulkisi kesään tässä
ihan vierellä alati
hymyilemässä.

Sinne surukaivoon
sujautit,
kyselemättä,
liian hyvissä ajoin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuuta ja surua täynnä.
Mukavaa syntymäpäivää.

Tykästyin todellakin tyyliisi kirjoittaa ulos tunteitasi täysin omalla tavallasi, kuten tässäkin runossa...aidosti ja hienosti sanoja käyttäen. Olisi mukava lukea lisääkin! LÄMPÖISET SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELUT SINULLE!

Surukaivo jättää tieton siitä
mut, nätti runo

Hyvää syntymä päivää

Hyvää syntymäpäivää

Surukaivo, mikä loistava sana! Elämä ei aina hymyile ja jos sujauttaa kaivoon, on ihan pimeää....

Surukaivo on joskus liian syvä
ainakin jos sinne putoaa valmistautumatta
niin syvä, ettei sieltä tahdo päästä pois ilman apua...
Minä pidän tästä runosta koska se kosketti omaa elämääni (melkein liian läheltä)

 

Käyttäjän kaikki runot