Sinun jälkesi pintaan

Runoilija kihnio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisin kuu,
tai kantaisin taivaan,
tunteen tuskaisin tuulin
astuisin parkittuun laivaan.

Meren solmuissa lepää suvettu maa,
sinun jälkesi hehkuvaan pintaan
tuulet maalaavat
hiekkaan ja kallion rintaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kiertää taivaan ja maan,
siitä löydän kiitoksen, josta saan
aiheen ihailla tunnetta syvää
jää mieleeni kaikkea hyvää ;)

 

Käyttäjän kaikki runot