Kasvukipuja

Runoilija Ensimmäinen Elämä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne voittaa aina.
 

Sieluni on pimeä, autio talo.

Siellä, se on minun kotini.

Sieluni on musta huone jonne ei ole ovea, eikä sinne kukaan pääse tuomaan valoa.

Sieluni, on synkkä raivoava meri.

Jota kukaan ei voi tyynnyttää.

Minä olen hymyilevä kuori.

Jolta kukaan ei kysy,

miksi sinun on paha olla.

Selite: 
Aikuiseksi kasvaminen ja oman paikkansa etsiminen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot