Aaltojen huuhtoma rakkaus

Runoilija Ensimmäinen Elämä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne voittaa aina.
 

Aallot lyövät rantakiviin

taivaaanranta punertaa.

Illan hämärtyessä ymmärrän,

ettet palaa.

Rakkaus huuhtoutui meren suolaisiin kyyneliin.

Se ei kestänyt, ennättänyt katsella rantakoivujen kukintaa.

Se ei sallinut meren kuohua suonissaan.

Aallot hiipuvat rantakiviin,

aurinko laskeutuu mailleen.

Rakkaus hukkui aallokkoon

mutta minä jäin rantaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot