Muurinmurtaja

Runoilija Valonsoturitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2006
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä ja vahva samassa installaatiossa. Painin Itseni Kanssa.Elän suuresti. Rakastan lujasti. Kirjoitan - outoja runoja..ja myös tietokirjoja mikä on vieläkin oudompaa:)
 

Hetkittäin jonkun hyvän ja pahan välissä tunnen häivähdyksen ilosta siitä kadotetusta tunteesta lapsenomaisesta riemusta.
Ehkä sittenkin tästä tulee vielä elämä.
Rakkaus on alkanut murtaa ahdistuksen muuria.
Koloista jo pilkistää
valo.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, toiveikas.

Kaunis runo, lupaus valon kasvamisesta. Pidin :)

kaunista runoutta.. rakkaus voittaa aina..

Täydellinen, kaunis ja koskettava on runosi -kuin elämä.

Todella kaunis ja herkkä runo, aivan ihana. Pidän erityisesti toisesta ja kolmannesta säkeistöstä, ehkä odottamattomastakin toiveikkuudesta. Hieno!

...ja lapsi sisälläni iskee silmää ;) Ihana

Varovaista Hymyä ja Toivon pilkettä Ihanassa runossasi.

Tykkään !

...eikä aikaakaan kun koittaa taas muutenkin Kevät ! ;)

No johan tokkiisa tästä elämä tulla vötkistää.

Taitavasti kirjoitat, vaikka pohjalla ahdistus on kovin melankolinen valo paistaa tässä runossa läpi. Rakkaus ja pieni ilon pyrähdys tulee hetkeksi viereen ja lähelle. Tunteikasta ja koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot