Laidasta laitaan

Runoilija unilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos sinulle kun kävit sivuillani.<3

Joskus silloin
kun päivät matelivat
Silloin
kun pilvien liikkeen
tuskin huomasi
Joskus silloin kun vielä
oli aikaa
pysähtyä
Katsella
auringon leikkiä
seinän raosta.
Joskus vieläkin
kaipaan
niitä päiviä
muistoissa hengitän
jokaista
pientä hetkeä
palaa mennyttä.
 

Helliviä, hulluttelevia
helmeilevän hymyileviä
hyväämieltä hakevia

ja
sitten niitä

Syvältä sivaltavia
suttuisia
sapelihammastiikereitä

sanoja

sanoja vain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin sanat ovat joskus aikamoisia sammakoitakin - pidin.

Toivon enemmän sinulle noita ensimmäisiä.

Oikein ihanaa syntymäpäivää sinulle
tätäkin kautta! : )

Näin on kun on ihmisestä kysymys. Eräässä viisaudessa on sanottu; 'Kultaomenia hopeamaljassa ovat sanat, sanottu oikeaan aikaan.' Kunpa osaisi sanoa ne vielä oikein, mutta kukapa tuohon yltäisi ;)

 

Käyttäjän kaikki runot