Nimetön

Runoilija unilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos sinulle kun kävit sivuillani.<3

Joskus silloin
kun päivät matelivat
Silloin
kun pilvien liikkeen
tuskin huomasi
Joskus silloin kun vielä
oli aikaa
pysähtyä
Katsella
auringon leikkiä
seinän raosta.
Joskus vieläkin
kaipaan
niitä päiviä
muistoissa hengitän
jokaista
pientä hetkeä
palaa mennyttä.
 

Käyttäjän kaikki runot