Parsitut sukat

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 21:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Niin moneen kertaan 
Ihmeteltyjä asioita,
oikea vai vasen,
musta vai valkoinen

Niin moneen kertaan mietitty,
ettei löydy ajattelematonta kohtaa,
ei kävelemätöntä metriä,
ei ehjiä sukkia.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi tarkkaan on tullut pohdittua. Lattiakon kohta vaihtoon. Kantsii kulkea vähän eri kohdista ettei tuu polkua :-O
 
Usein noinkin voi käydä... hyvä runo.
Hienosti kasattu tuo päättämättömyyden tila :). Tiedän; pidän :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot