Plussaa

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Lyhyeen hetkeen,
pieneen pisaraan,
onnen muruseen,
askeleeseen,
hymynhäivään,
kaikkeen mahtuu
- todellisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta, niin totta. William Blakemaista upeutta suomeksi...

Juurikin näin!
Upea, lyhyt runo.

Onnellista syntymäpäivää :)

Kaikkeen mahtuu, totta.

Hienosti oivallettu ja kirjoitettu.

Niinpä niin kaikkeen mahtuu
onnea merkkipäivänäsi

Omaperäinen runo..oikein hyvä

Näin se on. Pidän tästä. :)

Plussaa Syntymäpäivääsi Onnea.!

Pieni hetki ja niin tärkeä, jos kohdalle osuu ;)
Onnittelut sinulle runoystävä ja onnellista
uutta vuotta <3

Aivan totta. Kauniisti sanottu. :)

Plussaa Syntymäpäivääsi Onnea.!

Niin totta! Onnitteluni!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot