sä oot niin saatanan turvallinen

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
sä sanot olevas levoton sielu,
villi ja rauhaton
(kai se kuulostaa kivan runolliselta)
mut sitä sä et oo

sun leposyke on joku nelkytviis
ja pelkkä sun läsnäolo tasaa mun aallokot

sä oot niin saatanan turvallinen
ja mä kaipaan jotain villiä

mä tarvitsen jotain villiä
mä en halua enää elää kesyn eläimen kanssa

mä haluan pelätä
mä haluan miettiä seuraavaa siirtoa,
hetkeä,
tapaamista,
kosketusta

mä en tahdo, että kun mä vihellän, sä saavut
mä tahdon, että kun mä kutsun sua
sä käyttäydyt kuin kissa

katsot välinpitämättömästi
ja sitten, kuin sattumalta, osut samaan huoneeseen
käperryt siihen, ihan metrin päähän
ja kuitenkin esität, ettei mun kutsuni merkitse mitään

mun on pakko pysyä varpaillani
että jaksan seisoa sun rinnalla

sä oot niin saatanan turvallinen
ja se on vaan pelottavaa
koska viimeksi kun uskoin löytäneeni turvallisen
multa lähti jalkojen alta matto,
lattia,
maa,
elämä

sä oot niin saatanan turvallinen
enkä mä tiedä haluanko sitä

mä haluan mennä kananlihalle sun äänestä
niskakarvojen nousevan sun katseesta
väristä sun kosketuksesta


​sä oot niin saatanan turvallinen
että mun on pakko vaan miettiä
kuka sut kesytti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hieno teksti
Eikä nyt hei mä luulen et oon löytäny uuden lempirunoilijan, sanotat jotain sellasta mitä mä en oo halunnu itelleni myöntää mut mikä ois ehkä pitäny sanoo jo kauan sitten. Timanttii ja rosoreunoja. Kiitos. <3
Kiitos kommentista! "Timanttii ja rosoreunoja" on niin hieno sanaryhmä, että vähän herkistyin. Ihanaa, että sait itsellesi tästä jotain. <3
tuttua, kovin tuttua. hyvä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot