en tarvii sua enää vaikka rakastan sua vielä

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Me kohdataan juhlissa joissa joka vuosi ennenkin

musta tuntuu vaan helvetin pahalta 
ja
kaikki mussa huutaa et mä en kuulu tänne
enkä tahdo enää kuuluakaan
Vaellan ympäriinsä ja vaihdan tyhjiä lauseita


Jos en pysähdy pidemmäksi aikaa niin ehkä kukaan ei huomaa
mulla ei oo enää mitään sanottavaa



Jään käytävän seinään nojaamaan
selaan samat somet yhä uudestaan
ja olen tekevinäni jotain tärkeää
ettei kukaan tulis ainakaan juttelemaan

Sä kävelet mua kohti ja pysähdyt
tunnistat merkit, näet mun esityksen läpi

Sä yrität koskea mua - varmaan täysin alitajuisesti
sillä tavalla joka oli meidän salakieli
mikä tarkoitti muun muassa
mä oon tässä ja sä oot siinä ja kaikki on hyvin
ja se tarkoitti aika usein myös
mä rakastan sua

Mut mä väistän sun kättäs koska se ei enää mee niin
ja vasta silloin sä huomaat sun ojennetut sormet
hämmennyt yhtä lailla

Tuskin edes tajusit tahtovas lohduttaa
mutta hei, sä et ole enää se joka tuo mulle turvaa

Mä katon sua silmiin ja silloin sä tiedät


en tarvii sua enää vaikka rakastan sua vielä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot