Vieras tyttö bussissa

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Mä näen hymyilevän tytön , me ollaan samassa bussissa keskiviikkona
Sen hupussa on karvareunus ja sillä on puhelimessa oranssit kuoret
Mä en tunne sitä mutta toivon sille pelkkää hyvää
Vaikka mietinkin että koskakohan sen hymy hyytyy ja tuntuu kaukaiselta

Ja kaikki biisit kertoo sen mielestä siitä jota se ei saanutkaan pitää

Vaihtaako se silloin kuoret mustiin
Vetääkö hupun päähänsä
Lopettaako kokonaan musiikin kuuntelun
Niin kuin minä jouduin tekemään

Kun en kestänyt värejä tai katseita tai muistoja tai itseäni

Vaikka luulin ettei mulle niin käy
Että mä olen turvassa tuholta
Se tyttö näprää puhelinta ja hymyilee vain
Verkon toisessa päässä varmaan syypää



Suojaa sydäntäsi tyttö, sulla on vain yksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jessus kuinka upee runo !!!
Upea runo. Elämänmakuinen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot