puutarhakatu, osa 1

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
665 päivää sitten
maailmaltani putosi pohja

ja minä hyiseen veteen

en suostunut hukkumaan
uin pintaan
nousin rantaan

rakensin kodin
kuivasin vaatteet
hetken kaikki on taas hyvää

minusta tuli nainen
jolla on tulppaaneja maljakossa

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, tulppaanit ovat kauniita. Kunpa säilyisivät pitkään <3 
Voimaruno parhaasta päästä
ihminen selviää aika monesta -
onnea runon selviytyjälle!
Hieno kuvaus pohjalta nousemisesta! 
Wau, hieno! Tykkään erityisesti tulppaaniosiosta runon lopussa!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot