Junat eivät jää, entä ihmiset?

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Mä kuuntelen öisin junia
mietin onko meillä toivoa
Leikitäänkö vielä kotia
voitko mun kanssa valvoa

Mietin onko meillä toivoa
En osaa enää nukkua
voitko mun kanssa valvoa
silittäisitkö mun hiuksia

En osaa enää nukkua
pelkään ettei tää kannata
Silittäisitkö mun hiuksia
en jaksais enää palella

Pelkään ettei tää kannata
jaksanko meihin uskoa
en jaksais enää palella
olisitpa mun oikea

Jaksanko meihin uskoa
pysytköhän mun luona
Olisitpa mun oikea
mä tahtoisin niin uskoa

Mä kuuntelen öisin junia
etten miettis sinua
Leikitäänkö vielä kotia
älä vielä jätä minua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen elää elämäänsä ja toivottavasti on tyytyväinen siihen <3
Hauskasti rakennettu runo!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot