kirjoitusasukriisi

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
Silloin tietää täyttäneensä päivänsä hiukan väärillä asioilla

kun ainut valmistunut tekstinpätkä pariin kuukauteen

on tinderin profiilikuvausta varten (älä nyt naura) 

eikä sekään ole julkaisukelpoinen


Ois helpompaa kirjoittaa usein nähdyllä kaavalla

mutta harrastuksia ei ole ja matkustaminenkin vituttaa

en minä oikeastaan osaa kertoa itsestäni

en koe olevani erityisen kiinnostava ihminen

silti pelkään sortuvani liikaan avautumiseen

kertoessani jotain mikä oikeesti kertoo jotain minusta


Voiko siihen kirjoittaa että on sellainen ihminen

joka syö illalliseksi keitettyä pakastemaissia voisulalla

kun ei jaksanut lähteä käymään kaupassa

ja sellainen joka ei oikeastaan tykkää tutustua ihmisiin 

vaan mieluummin löytäisi itsensä maagisesti suhteesta

vaikka valtaosa ihmisistä ottaa enemmän kuin antaa

eikä tiedä onko itsellä enää mitään annettavaa

tai edes käsiä ottaa mitään vastaan
Selite: 
Ei mun pitänyt puhua mistään tinderistä, vaan siitä että mulla on kirjoitusblokki
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tutulta kuulostaa, yllättävän monelle, minulle ainakin <3 
blokit tulevat ja menevät
hyvä vastaveto blokille on runosi!
(ja mielihän jauhaa kuitenkin koko ajan
eli kohta pulppuaa!)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot