Asperger pillipiipari

Runoilija Veikko Väkevä

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.3.2015
Viimeksi paikalla: 22.6.2021 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1975

Sanataivaan tyly timpuri
 

Mitä jos
Hamelnin pillipiiparilla
olisi ollut aspergeri

Yhden naisen mies
välielämän verran kerrallaan
sarjallisesti monogaaminen

Mestari sarjassaan
lyömätön lajissaan
masennukseen taipuvainen

Ei taivu
taipumaton luonteeltaan
ei anna periksi
ennenkuin taittuu

Taivuttaminen tuntuu olevan
taitolaji monellekin
taipuminenkin ottaa koville
Kunnolla taittuminen
sattuu saatanasti

Mutta eikö sanota
"tuuli ei pysty heiluttamaan vuoria"
maanjäristys sen pystyy tekemään

rauta kestää helvetilllistä kuumuutta
mutta sekin joutuu antamaan periksi
taipumaan pätsissä
vuoret eivät tee niin
ne murtuvat

Sukunimeni on vuorinen
Onko se enne?
Kenellä oli niin kieroutunut huumorintaju

En odota vastausta
koskaan

Selite: 
Naistenpäivän tunnelmissa
Kategoria: 
 

Kommentit

Jäin miettimään runosi ja naistenpäivän yhteyttä....
mutta kyllä mies voi olla luonteeltaan itsepäinen ja taipumaton olematta kuitenkaan mitään syndroomaa
ja nainenkin.

Vuoretkin liikkuvat, kasvavat, tulevat kaljuiksi päästä. Karkaistu rauta se todella voikin olla haurasta. Pidän tunnelmoinnistasi, aiheistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot