tunnen tahdon

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Tahdon. Liikuttuneena alussa sen sanon.
Tahdon tuntea ja silti tapan sinut mielestäni.

Tahdon tuntea sinut ennenkuin olet kiinni minussa.

Tahdon tuntea sinut lähelläni, vaikka kotisi on poissa.

Tahdon tuntea sinut, lähelläni asut,
mutta paikkasi on aina sisälläni.

Tahdon tuntea sinut lähelläni, asut sydämessäni,
joten vastaan aluksi tärkeään kysymykseen.

Selite: 
Sana kerrallaan muodostuneesta lauseesta se alkoi aina uudelleen... (30.08.2013)
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvojen tunteiden runo

tämä runo paranee kerta kerralta. hyvä keino houkutella lukijat palaamaan aina uudestaan runojesi ääreen:)

Kaunis runo. :)

Niin tunteet olemuksen ja olon, mielen rauhaisan. Hieno :)

Dramaattista. Hyvällä tavalla.

Tahdotko että muistan sinut.

Tällainen lause syntyi runostasi.

kosketti todella.. kiitos <3

Vahvaa tutkiskelua. Se on rankka sana tuo tahdon.

löysin tästä hetkittäin palasia rakastelusta, palasia kosinnasta, palasia ihmissuhteen myllerryksestä.

kaikenkaikkiaan tästä kumminkin paistoi läpi voimakas rakkauden palo. upea:)

Magee

Tähän kiteytyy niin paljon hetkiä ja tunteita. Haikeutta ja kaipausta.. ehkä siksi että tähän voi samaistua
niin että haaveille jää yhä tilaa..
Kiitos. Pidin. ♡


Lodullinen ja voimakas teksti.
Toimii näin hyvin kirjoitettuna.
Mielenkiintoinen runo. Jäin mietteisiin...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot