Sanoja seinien sisältä

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

kuulemma kuumat paikat poikasella
kun muut ovat miestä mahtavampia
- vielä seinämät kehtasi vuorata
sekä nurkkaan pieneksi käpertyä

haluaisi elämässäänkin edetä
mutta ympäristöä ymmärtäen
- hakasella lukitsi sisältä
ja pienetkin reiät tilkitsi

Selite: 
"Suuret ovat suuria vain siksi,<br> että muut ovat polvillaan."<br> - Pierre Proudhon <br><br> Kiitos. :) (14.05.05)<br><br> [edit: otsikko ja muutama sanamuoto muutettu 15.05.05]
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava!

Mielenkiintoinen runo.Erikoisia sanakäänteitä. Pidin jotenkin.

Hmm..mielenkiintoisen runon olet rakentanut...niin vaikeasti avautuvan tai kullekin omalla tavallaan kai..minä näen tässä sellaisen nuoren miehen joka ei halua nähdä muuta kuin oman totuutensa ja siksi lukitsee kaiken ulkopuolelta tulevan totuuden pois.Nuorta miestä pelottaa se jos joku sanoisikin hänen olevan mahdollisesti jopa väärässä...

Kyllä kaet tiällä pittää olla niin levvee löpräke, kun suinnii pystuu. Ite se on paska rattaassa.

Aikamoinen runo, sivuun vetäytyvästä miehestä. Toivottavasti joskus uskaltaa avaa oven hakasen ja ulos astua.
Hieno.

En tidä, mutta ajatus on kattava. Voisin vaikka lapsuudenkielelleni(Österbotniska) muuttaa samat ajatukset, mutta en yhtä taitavasti kuin sinä : )

aivan ihanen mahtavan upea:) pidin, koska runosi on niin erilainen:)

Koskettava teksti. Kun oivaltaa vertauskuvat,
näkee mielessään pojan, joka ei vielä ole valmis aikusten maailmaan mahtumaan.
Surullinen, kaunis ja taitavasti kirjoitettu runo.

Mihin sitä kiire on, valmiissa maailmassa :) Joutaahan sitä hidastella itsessään, jotta hätäisimmät ehtivät ensin.... tällaisia tuli lukemastani mieleen.

hyvä runo.
:)

Ei täysin aukea tämä. Monia tulkintoja tulee mieleen kyllä, mutta mitä sinulla on mielessä ollut...sitä en tiedä.

Terokin tulee mieleen.

tää sai jonkun sisäisen kuvotuksen tunteen mussa aikaan yhtä aikaisesti kuin ärsytyksen siitä, että isompia pitäisi aina pokkuroida. Siiskin hyvä runo, herätteli tunteita ja ajatuksia. :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot