Mentally fucked up

Runoilija Zhargath

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2015
Viimeksi paikalla: 13.11.2016 17:59

Asuinpaikka: Kymenlaakso
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1989

Yhteiskuntaan kuulumaton Eläin.
 

Mentally ill
Sometime i will kill
Escape from my will
Are you still here?
Watching me without humanity
Gonna release the beast with sickness
After all im gonna say, i will win
Run while still you can
Attack me with many men
Im gonna rise from the ashes
I got acces for your head
You know that you're going to be dead
It's all in my head.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot