Nemesis

Runoilija Zhargath

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2015
Viimeksi paikalla: 13.11.2016 17:59

Asuinpaikka: Kymenlaakso
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1989

Yhteiskuntaan kuulumaton Eläin.
 

Locked up to the cage
Im all that you hate
Feel my furious rage
Gonna rip off your face
You fuckin human waste
Your blood i will taste
Killing you is my fate.

Selite: 
Tämä on siis omistettu niille kaikille jotka on mua satuttaneet.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot