Tyttö.

Runoilija Zhargath

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2015
Viimeksi paikalla: 13.11.2016 17:59

Asuinpaikka: Kymenlaakso
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1989

Yhteiskuntaan kuulumaton Eläin.
 

Pieni tyttö metsään hirtettynä
Kasvoille syljettynä
Ranteet auki viillettynä
Saastainen nahka nyljettynä
Pian oksalta alas nyhdettynä
Elämän kaari tuli vastaan
Etkä taistellut vastaan
Äiti edelleen suree lastaan

Selite: 
No, elämä on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaksi viimeistä lausetta ovat surullisen kauniita yhdessä.

 

Käyttäjän kaikki runot